Betonboorbedrijf

Een bedrijf die expert is in betonboren

Heeft u een klus in huis waarvoor er gaten geboord moeten worden in betonnen muren of vloeren? Of heeft u een nieuwbouw woning waarvoor u een betonboorbedrijf nodig hebt die de sleuven kan aanbrengen in de muren om de leidingen weg te werken? Neem dan contact op met Briljant Betonboringen. Wij verzorgen betonboringen met grote precisie en garanderen u een nette werkplek waar al het stof is opgeruimd wanneer het werk klaar is. Ons betonboorbedrijf biedt diensten zowel aan ondernemingen als particulieren aan en wij zijn tevens altijd bereid om voor de kleinste klus bij u langs te komen om de klus te klaren.

AMBACHTELIJK WERK

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton. Al onze machines en medewerkers voldoen aan de wettelijke normen.

SNEL INZETBAAR

Ons team is snel inzetbaar. Al onze medewerkers zijn geschikt om verschillende werkzaamheden uit te voeren.

HEEL NEDERLAND

Omdat onze werkzaamheden specialistische kennis vereisen, worden wij gevraagd voor opdrachten door heel Nederland.

NETTE OPLEVERING

Als de werkzaamheden erop zitten zorgen we er altijd voor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten.

Boren, zagen en frezen

Briljant Betonboringen is de expert op het gebied van beton boren, zagen en frezen. Wij zijn al vele jaren actief als betonboorbedrijf en laten elke keer opnieuw zien dat we niets teveel zeggen dat we echte specialisten zijn. Wij klaren de klus snel, goedkoop, netjes en volgens de verwachtingen voor grote en kleine klanten. Onze medewerkers zijn allemaal specialisten die weten hoe ze met onze moderne apparatuur om moeten gaan. Al met al een garantie dat u met ons een betonboorbedrijf in handen heeft die garant kan staan voor perfecte resultaten.

De mogelijkheden

Wanneer u ons betonboorbedrijf inzet voor het boren, zagen of frezen van beton dan profiteert u van een aantal voordelen. Wij geven u met alle plezier de beste service, staan als betonboorbedrijf klaar voor een spoedklus en bieden onze service ook nog eens aan voor redelijke tarieven. Lees hieronder wat er allemaal mogelijk is bij ons.

Betonboorbedrijf

Klantvriendelijk

Wij voeren onze werkzaamheden uit voor zowel bedrijven als particulieren. Met al onze klanten maken wij vooraf duidelijke afspraken over de verwachtingen en de mogelijkheden. Zo komen onze klanten nooit voor onaangename verrassingen te staan. Klantvriendelijkheid hebben we hoog in het vaandel staan. Dit komt terug in onze flexible inzetbaarheid en onze scherpe prijzen. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat de werkplek schoon en netjes wordt achtergelaten.

Wij frezen sleuven in beton voor de volgende toepassingen

  • Inbouwen elektraleidingen of wandcontactdoos
  • Verbergen van afvoer ( inbouw)
  • Verbergen leidingwerk

Onze boorwerkzaamheden worden gebruikt voor:

  • Gaten voor afzuigkappen
  • Gaten voor wasdrogers
  • Open haard gaten
  • Ventilatieroosters

Bel ons om ons langs te laten komen

Heeft u met spoed een betonboorbedrijf nodig of heeft u werkzaamheden zoals betonboren en betonzagen in het vooruitzicht? Bel ons dan voor een afspraak. Wij zijn uitermate flexibel inzetbaar en zien altijd wel een gaatje in onze schema’s om een klus met spoed te klaren bij u. Ons betonboorbedrijf gaat professioneel te werk en zorgt ervoor dat de gaten en sleuven op maat gemaakt worden en wij zorgen er tevens voor dat de overlast in uw huis, kantoor of bedrijf zo min mogelijk zal zijn.