Betonboorbedrijf

VOLG ONS ONLINE
Briljant Betonboringen
Briljant Betonboringen
14 Google recensies
F Graaf
F Graaf
2023-12-09
Fijn contact via whatsapp en snel tijd om een gat te boren voor een geveldoorvoer. Netjes gewerkt geleverd!
Raymond Driessen
Raymond Driessen
2023-08-07
Fijn bedrijf kan niet anders zeggen. Met spoed hoop blokken moeten voorzien van gaten. In een paar dagen geregeld op locatie en alles netjes opgeruimd. Goede communicatie en nette prijs
Rob Schatorjé
Rob Schatorjé
2023-02-07
Goede Prijs, Vakman . Aanpassingen gedaan voor vloerverwarming
Ad Walraven
Ad Walraven
2022-09-09
In onze Portiekwoning uit 1890 moesten we op korte termijn twee gaten laten boren in de hardstenen trap. We hebben Briljantboren een berichtje gestuurd via de website en nog geen 30 minuten later spraken we elkaar telefonisch. We kregen een heldere en duidelijke uitleg en twee dagen later hebben ze de gaten geboord. Zeer vakkundig, snel en alles heel schoon achtergelaten. ‘ n aanrader. Marieke en Ad , Arnhem
Marcel Selten
Marcel Selten
2022-04-22
Zeer leuke en hardwerkende eigenaar, werkt alles netjes af en kun je op bouwen...
R W
R W
2021-05-06
Vakkundig en vriendelijk
Michael Stekhuizen
Michael Stekhuizen
2021-02-17
Goede service en binnen een paar uur na aanvraag waren ze er al.
P v Deelen
P v Deelen
2020-09-19
Zeer goede service goed en net boorwerk geleverd rond 300mm in Thearkerk Bemmel
Paul & Mariska van Megen
Paul & Mariska van Megen
2020-09-04
Wij moesten een muur gesloopt hebben en ook een tegelvloer moest eruit. Ook sleuven voor nieuw electra moesten worden gefreesd. Dit allemaal was geen enkel probleem. Goed en professioneel gewerkt. Vooraf duidelijkheid mbt de prijs. Geen onverwachte dingen. Al het puin werd zelfs in onze eigen container gebracht.Super. Aardige gasten. Ik ga Marco zeker weer bellen voor een volgende klus.
Thomas Derks
Thomas Derks
2018-12-27
Zeer professioneel en erg netjes. Na afloop werd zelf alles schoongemaakt!

Een bedrijf die expert is in betonboren

Heeft u een klus in huis waarvoor er gaten geboord moeten worden in betonnen muren of vloeren? Of heeft u een nieuwbouw woning waarvoor u een betonboorbedrijf nodig hebt die de sleuven kan aanbrengen in de muren om de leidingen weg te werken? Neem dan contact op met Briljant Betonboringen. Wij verzorgen betonboringen met grote precisie en garanderen u een nette werkplek waar al het stof is opgeruimd wanneer het werk klaar is. Ons betonboorbedrijf biedt diensten zowel aan ondernemingen als particulieren aan en wij zijn tevens altijd bereid om voor de kleinste klus bij u langs te komen om de klus te klaren.

AMBACHTELIJK WERK

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton. Al onze machines en medewerkers voldoen aan de wettelijke normen.

SNEL INZETBAAR

Ons team is snel inzetbaar. Al onze medewerkers zijn geschikt om verschillende werkzaamheden uit te voeren.

HEEL NEDERLAND

Omdat onze werkzaamheden specialistische kennis vereisen, worden wij gevraagd voor opdrachten door heel Nederland.

NETTE OPLEVERING

Als de werkzaamheden erop zitten zorgen we er altijd voor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten.

Boren, zagen en frezen

Briljant Betonboringen is de expert op het gebied van beton boren, zagen en frezen. Wij zijn al vele jaren actief als betonboorbedrijf en laten elke keer opnieuw zien dat we niets teveel zeggen dat we echte specialisten zijn. Wij klaren de klus snel, goedkoop, netjes en volgens de verwachtingen voor grote en kleine klanten. Onze medewerkers zijn allemaal specialisten die weten hoe ze met onze moderne apparatuur om moeten gaan. Al met al een garantie dat u met ons een betonboorbedrijf in handen heeft die garant kan staan voor perfecte resultaten.

De mogelijkheden

Wanneer u ons betonboorbedrijf inzet voor het boren, zagen of frezen van beton dan profiteert u van een aantal voordelen. Wij geven u met alle plezier de beste service, staan als betonboorbedrijf klaar voor een spoedklus en bieden onze service ook nog eens aan voor redelijke tarieven. Lees hieronder wat er allemaal mogelijk is bij ons.

Betonboorbedrijf

Klantvriendelijk

Wij voeren onze werkzaamheden uit voor zowel bedrijven als particulieren. Met al onze klanten maken wij vooraf duidelijke afspraken over de verwachtingen en de mogelijkheden. Zo komen onze klanten nooit voor onaangename verrassingen te staan. Klantvriendelijkheid hebben we hoog in het vaandel staan. Dit komt terug in onze flexible inzetbaarheid en onze scherpe prijzen. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat de werkplek schoon en netjes wordt achtergelaten.

Wij frezen sleuven in beton voor de volgende toepassingen

  • Inbouwen elektraleidingen of wandcontactdoos
  • Verbergen van afvoer ( inbouw)
  • Verbergen leidingwerk

Onze boorwerkzaamheden worden gebruikt voor:

  • Gaten voor afzuigkappen
  • Gaten voor wasdrogers
  • Open haard gaten
  • Ventilatieroosters

Bel ons om ons langs te laten komen

Heeft u met spoed een betonboorbedrijf nodig of heeft u werkzaamheden zoals betonboren en betonzagen in het vooruitzicht? Bel ons dan voor een afspraak. Wij zijn uitermate flexibel inzetbaar en zien altijd wel een gaatje in onze schema’s om een klus met spoed te klaren bij u. Ons betonboorbedrijf gaat professioneel te werk en zorgt ervoor dat de gaten en sleuven op maat gemaakt worden en wij zorgen er tevens voor dat de overlast in uw huis, kantoor of bedrijf zo min mogelijk zal zijn.