Kwaliteit voor een scherpe prijs

Heeft u betonboorbedrijf nodig die beton op maat kan zagen met de grootste precisie? Informeer dan bij Briljant Betonboringen. Wij zijn al vele jaren de specialist in betonzagen en hebben speciale apparatuur om het hardste beton exact op maat te zagen. Wij kunnen zowel grote als kleinere panelen zagen en wij werken zowel voor ondernemingen als particulieren. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor betonzagen en een geheel vrijblijvende prijsopgave of lees verder over de mogelijkheden die wij aan kunnen bieden.

Betonzagen

AMBACHTELIJK WERK

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton. Al onze machines en medewerkers voldoen aan de wettelijke normen.

SNEL INZETBAAR

Ons team is snel inzetbaar. Al onze medewerkers zijn geschikt om verschillende werkzaamheden uit te voeren.

HEEL NEDERLAND

Omdat onze werkzaamheden specialistische kennis vereisen, worden wij gevraagd voor opdrachten door heel Nederland.

NETTE OPLEVERING

Als de werkzaamheden erop zitten zorgen we er altijd voor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten.

Een expert op het gebied van beton zagen

Briljant Betonboringen is de expert op het gebied van betonzagen. En dat niet alleen. Wij kunnen ook betonboringen verzorgen en sleuven aanbrengen in muren om leidingen weg te werken. Wij hebben vakmensen in dienst die alles weten van beton en de klasse hebben om elke zaagsnede exact op maat te maken. Wij kunnen betonzagen voor zowel kleinere als groter projecten en u kunt ons ook inzetten voor spoedopdrachten om de verbouwing of de bouw niet te laten stagneren.

Wij bieden talloze mogelijkheden

Naast betonzagen bieden wij een ruim pakket aan voor alles dat te maken heeft met het verwerken van beton. Deze werkzaamheden kunnen wij bijvoorbeeld uitvoeren voor het plaatsen van ventilatieroosters, open haarden, afvoeren en nog meer. Lees hieronder wat wij allemaal kunnen verzorgen of neem contact met ons op voor de vraag die u graag aan ons wilt stellen.

Betonzagen en frezen voor:

  • Inbouwen elektraleidingen of wandcontactdoos
  • Verbergen van afvoer (inbouw)
  • Verbergen van elektraleidingen
  • waterleiding
  • rioleringsleidingen
  • verwarmingsleidingen

Bel ons om de klus snel en vakkundig te laten klaren

Heeft u een betonboorbedrijf nodig die snel en vakkundig kan betonzagen? Bel ons dan om te weten te komen wanneer wij bij u langs kunnen komen. Wij vinden altijd wel een mogelijkheid om snel de klus uit te voeren bij en komen dan ook graag zo snel mogelijk bij u langs. Heeft u plannen om sleuven aan te lagen brengen of heeft u zaagsnedes in beton nodig die u in wilt laten plannen? Aarzel dan niet om een afspraak met ons te maken zodat wij langs kunnen komen om u een geheel vrijblijvend voorstel te doen voor het betonzagen.

Betonzagen