Wij zijn wij?

Briljant Betonboringen is gevestigd in Renkum en is onderdeel van De Boorder. Eigenaar Marco Schouten heeft ruim 30 jaar ervaring in het vak en heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van betonboringen en betonzagen. Wij zijn in heel Nederland werkzaam en richten ons vooral op de regio Gelderland.

Onze klanten waarderen de snelle en goede service. Wij laten de werkplaats netjes en verzorgd weer achter en ruimen onze eigen rommel op.

Werkgebied

Omdat onze werkzaamheden specialistische kennis en vaardigheden vereisen, worden wij gevraagd voor opdrachten door heel Nederland. Wenst u referenties van bouwondernemingen of particulieren dan kunnen wij die u door heel Nederland heen verstrekken.

Wat doen wij?

Briljant Betonboringen biedt in totaal drie diensten aan; betonboren, betonzagen en het aanbrengen van chemische verankeringen. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton. Al onze machines en medewerkers voldoen aan de wettelijke normen. Voor ons is geen opdracht te groot of te klein. Wij voeren werkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven, aannemers en andere organisaties.

Betonzagen

snleheid

Snelle service

Wij voeren onze boor- en zaagwerkzaamheden vaak al binnen 24 uur uit. Onze snelheid wordt alom gewaardeerd!

Zagen

Specialisme

Met behulp van innovatieve instrumenten, kunnen wij specialistische boringen verzorgen daar waar andere al snel zullen afhaken. Geen klus is ons te gek.

Schoon

Schone werkplaats

Wij zorgen voor goede stof- en waterafzuiging. Na de afgeronde klus, ruimen wij onze werkplaats op en laten deze netjes en verzorgd weer achter.