Over ons

VOLG ONS ONLINE
Briljant Betonboringen
Briljant Betonboringen
14 Google recensies
F Graaf
F Graaf
2023-12-09
Fijn contact via whatsapp en snel tijd om een gat te boren voor een geveldoorvoer. Netjes gewerkt geleverd!
Raymond Driessen
Raymond Driessen
2023-08-07
Fijn bedrijf kan niet anders zeggen. Met spoed hoop blokken moeten voorzien van gaten. In een paar dagen geregeld op locatie en alles netjes opgeruimd. Goede communicatie en nette prijs
Rob Schatorjé
Rob Schatorjé
2023-02-07
Goede Prijs, Vakman . Aanpassingen gedaan voor vloerverwarming
Ad Walraven
Ad Walraven
2022-09-09
In onze Portiekwoning uit 1890 moesten we op korte termijn twee gaten laten boren in de hardstenen trap. We hebben Briljantboren een berichtje gestuurd via de website en nog geen 30 minuten later spraken we elkaar telefonisch. We kregen een heldere en duidelijke uitleg en twee dagen later hebben ze de gaten geboord. Zeer vakkundig, snel en alles heel schoon achtergelaten. ‘ n aanrader. Marieke en Ad , Arnhem
Marcel Selten
Marcel Selten
2022-04-22
Zeer leuke en hardwerkende eigenaar, werkt alles netjes af en kun je op bouwen...
R W
R W
2021-05-06
Vakkundig en vriendelijk
Michael Stekhuizen
Michael Stekhuizen
2021-02-17
Goede service en binnen een paar uur na aanvraag waren ze er al.
P v Deelen
P v Deelen
2020-09-19
Zeer goede service goed en net boorwerk geleverd rond 300mm in Thearkerk Bemmel
Paul & Mariska van Megen
Paul & Mariska van Megen
2020-09-04
Wij moesten een muur gesloopt hebben en ook een tegelvloer moest eruit. Ook sleuven voor nieuw electra moesten worden gefreesd. Dit allemaal was geen enkel probleem. Goed en professioneel gewerkt. Vooraf duidelijkheid mbt de prijs. Geen onverwachte dingen. Al het puin werd zelfs in onze eigen container gebracht.Super. Aardige gasten. Ik ga Marco zeker weer bellen voor een volgende klus.
Thomas Derks
Thomas Derks
2018-12-27
Zeer professioneel en erg netjes. Na afloop werd zelf alles schoongemaakt!

Wij zijn wij?

Briljant Betonboringen is gevestigd in Renkum en is onderdeel van De Boorder. Eigenaar Marco Schouten heeft ruim 30 jaar ervaring in het vak en heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van betonboringen en betonzagen. Wij zijn in heel Nederland werkzaam en richten ons vooral op de regio Gelderland.

Onze klanten waarderen de snelle en goede service. Wij laten de werkplaats netjes en verzorgd weer achter en ruimen onze eigen rommel op.

Werkgebied

Omdat onze werkzaamheden specialistische kennis en vaardigheden vereisen, worden wij gevraagd voor opdrachten door heel Nederland. Wenst u referenties van bouwondernemingen of particulieren dan kunnen wij die u door heel Nederland heen verstrekken.

Wat doen wij?

Briljant Betonboringen biedt in totaal drie diensten aan; betonboren, betonzagen en het aanbrengen van chemische verankeringen. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton. Al onze machines en medewerkers voldoen aan de wettelijke normen. Voor ons is geen opdracht te groot of te klein. Wij voeren werkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven, aannemers en andere organisaties.

Betonzagen

snleheid

Snelle service

Wij voeren onze boor- en zaagwerkzaamheden vaak al binnen 24 uur uit. Onze snelheid wordt alom gewaardeerd!

Zagen

Specialisme

Met behulp van innovatieve instrumenten, kunnen wij specialistische boringen verzorgen daar waar andere al snel zullen afhaken. Geen klus is ons te gek.

Schoon

Schone werkplaats

Wij zorgen voor goede stof- en waterafzuiging. Na de afgeronde klus, ruimen wij onze werkplaats op en laten deze netjes en verzorgd weer achter.