Een betrouwbaar bedrijf voor betonboringen

Heeft u plannen voor een verbouwing of heeft u een nieuwbouw project waarvoor u een betonboorbedrijf nodig heeft?

Informeer dan bij Briljant Betonboringen. Wij zijn specialisten in het boren van gaten, het frezen van sleuven en het zagen van beton. Met onze betonboren kunnen wij uitermate precies te werk gaan zodat de maatvoering van de gaten altijd exact overeenkomen met de eisen die gesteld worden. Naast onze hoogwaardige betonboren gebruiken wij ook speciale betonzagen en maken wij ook gebruik van freesmachines die als een speer door het hardste beton gaan.

Betonboren

AMBACHTELIJK WERK

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton. Al onze machines en medewerkers voldoen aan de wettelijke normen.

SNEL INZETBAAR

Ons team is snel inzetbaar. Al onze medewerkers zijn geschikt om verschillende werkzaamheden uit te voeren.

HEEL NEDERLAND

Omdat onze werkzaamheden specialistische kennis vereisen, worden wij gevraagd voor opdrachten door heel Nederland.

NETTE OPLEVERING

Als de werkzaamheden erop zitten zorgen we er altijd voor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten.

De specialist voor het bewerken van beton

Briljant Betonboringen is de specialist op het gebied van het bewerken van beton. Ons bedrijf heeft medewerkers in dienst die weten hoe ze met speciale betonboren moeten omgaan om er zodoende zeker van te zijn, dat de gaten in het beton exact zo worden zoals bedoeld. Wij laten de werkplek bovendien netjes achter. Het stof dat uit de gaten komt tijdens het betonboren wordt meteen afgezogen en de restanten die achterblijven worden keurig netjes door ons opgeruimd.

Wij komen langs voor spoedklussen

Wij bieden graag een goede en flexibele service aan. Daarom zullen wij nooit ‘nee’ zeggen wanneer u ons vraagt om langs te komen voor een kleine klus die even snel gedaan moet worden. Wij zetten onze boormachine met speciale betonboren zo snel mogelijk tegen de muur voor u zodat u weer verder kunt met uw klus. Wij verzorgen deze spoedklussen zowel voor particulieren als voor bedrijven. Lees hieronder wat wij allemaal nog meer kunnen verzorgen.

Boren met speciale betonboren voor;

  • Gat afzuigkap
  • Gat wasdroger
  • Open haard gaten
  • Ventilatieroosters
  • Plaatsing chemische verankeringen

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte van ons betonboorbedrijf ontvangen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs om samen met u de werkzaamheden voor het betonboren door te nemen. U krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte. Blijf niet zitten met een huis of kantoor vol met stof wanneer een betonboring is gedaan door ons de klus te laten klaren. Wij zorgen ervoor dat er zo min mogelijk stof zal vrijkomen tijdens het betonboren en wij garanderen u ook dat wij de afspraken zullen nakomen die wij met u maken.