Beton boren met grote precisie

Bent u op zoek naar een betonboorbedrijf die werkzaamheden kan verrichten zoals een betonboring in het hardste beton? Neem dan contact op met Briljant Betonboringen. Wij zijn al vele jaren de experts in het boren van gaten in beton en staan er garant voor dat de gaten exact op maat geboord zullen worden. U kunt bij ons terecht als particulier en als onderneming en wij verzorgen zowel grote opdrachten als kleine spoedopdrachten. Lees verder wat wij allemaal nog meer doen of neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie.

AMBACHTELIJK WERK

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton. Al onze machines en medewerkers voldoen aan de wettelijke normen.

SNEL INZETBAAR

Ons team is snel inzetbaar. Al onze medewerkers zijn geschikt om verschillende werkzaamheden uit te voeren.

HEEL NEDERLAND

Omdat onze werkzaamheden specialistische kennis vereisen, worden wij gevraagd voor opdrachten door heel Nederland.

NETTE OPLEVERING

Als de werkzaamheden erop zitten zorgen we er altijd voor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten.

Betonboren is ons dagelijks werk

Briljant Betonboringen is dagelijks in de weer om betonboringen uit te voeren. En niet alleen dat. Naast een betonboring kunnen wij ook beton frezen en zagen. Ons betonboorbedrijf heeft speciale apparatuur om door het hardste beton heen te dringen met grote precisie. Onze vakmensen weten hoe ze om moeten gaan met deze betonboren en zorgen er ook voor dat de werkplek netjes wordt achtergelaten wanneer het werk erop zit.

Niet alleen voor boren maar ook zagen en frezen

Uiteraard is betonboring onze hoofdactiviteit maar we doen meer. We kunnen ook beton frezen om leidingen weg te werken, we zagen betonnen panelen op maat en we kunnen complete openingen maken in beton voor open haarden, ventilatie kanalen of afvoeren. Lees hieronder wat de mogelijkheden allemaal zijn bij ons.

Betonboring

Duidelijke afspraken

Voor dat we beginnen bij onze klanten stellen we van te voren duidelijke afspraken op. Zo zullen er geen onaangename verassingen ontstaan. Onze klanten bevinden zich zowel in het zakelijke als in het particuliere segment. Bij ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Dit is terug te zien in onze scherpe prijzen en onze flexibiliteit voor bijvoorbeeld een betonboring op afroep. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat de werkplek schoon en netjes wordt achtergelaten.

Sleuven zagen voor:

  • Inbouwen elektraleidingen of wandcontactdoos
  • Verbergen van afvoer ( inbouw)
  • Verbergen leidingwerk

Boren en behoeve van:

  • Betonboring voor gaten afzuigkappen
  • Wasdrogers
  • Open haarden
  • Ventilatieroosters.

Wij verzorgen ook werkzaamheden voor de plaatsing van chemische verankeringen

Maak contact met ons voor een voorstel

Heeft u een bedrijf nodig die een betonboring kan verzorgen? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend voorstel. Wij zijn flexibel inzetbaar en kunnen snel bij u langskomen om een eventuele spoedklus voor u te verzorgen. Ons betonboorbedrijf verzorgt ook complete klussen zoals het frezen van sleuven van de elektraleidingen in nieuwbouw woningen. Wij kunnen ook bij de verbouwingen de nodige gaten en sleuven in het beton aanbrengen. Met een betonboring uitgevoerd door ons bent u er tevens zeker van dat de werkzaamheden professioneel zullen worden uitgevoerd. De overlast van stof zal tot een minimum beperkt zal worden.