Betonboringen

Het betonboorbedrijf dat vakwerk aflevert

Zoekt u naar een betonboorbedrijf die vakwerk kan afleveren wanneer het gaat om het boren van gaten in beton? Neem dan contact op met Briljant Betonboringen. Wij zijn specialisten op het gebied van betonboringen en gebruiken speciale apparatuur om gaten in beton te boren met een grote precisie. Wij doen ons werk zowel voor particulieren als bedrijven en slaan een kleine klus niet af. U kunt ons ook inschakelen voor betonboringen die u met spoed nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het klussen niet lang stil hoeft te staan wanneer u erachter komt dat de betonnen muur net even iets te hard is voor uw boormachine.

AMBACHTELIJK WERK

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton. Al onze machines en medewerkers voldoen aan de wettelijke normen.

SNEL INZETBAAR

Ons team is snel inzetbaar. Al onze medewerkers zijn geschikt om verschillende werkzaamheden uit te voeren.

HEEL NEDERLAND

Omdat onze werkzaamheden specialistische kennis vereisen, worden wij gevraagd voor opdrachten door heel Nederland.

NETTE OPLEVERING

Als de werkzaamheden erop zitten zorgen we er altijd voor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten.

Een jarenlange ervaring in betonboringen

Briljant Betonboringen is al jarenlang actief in het vak van het boren in beton. Het heeft ons tot een echte specialist gemaakt die weet wat er voor nodig is om met grote precisie een gat te boren in beton. Wij gebruiken speciale boormachines en betonboren die zo min mogelijk stof achterlaten en die gaten kunnen boren die exact overeen komen met de gewenste maat.

Wij komen ook voor een kleine klus langs

Ons betonboorbedrijf werkt zowel aan grote als kleine klussen. Wij voeren regelmatig betonboringen uit bij particulieren die er tijdens het klussen achter komen dat zij niet met hun boormachine en de boor door het beton heen kunnen dringen. Voor deze klanten komen wij net zo graag op bezoek als bij klanten die een compleet project voor ons hebben. Lees hieronder wat wij allemaal aan kunnen bieden.

Betonboring

Duidelijke afspraken

Voor aanvang van de werkzaamheden maken we altijd duidelijke afspraken met onze klanten. Dit geldt voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Duidelijke communicatie en klantvriendelijkheid zijn speerpunten die voor ons belangrijk zijn. Dit komt terug in onze scherpe prijzen en onze flexibele inzetbaarheid. Daarnaast laten onze medewerkers de plek waar ze gewerkt hebben altijd netjes en schoon achter.

Betonzagen voor:

  • Inbouwen elektraleidingen of wandcontactdoos
  • Verbergen van afvoer ( inbouw)
  • Verbergen leidingwerk

Betonboren voor:

  • Gaten voor afzuigkappen
  • Gaten voor wasdrogers
  • Open haard gaten
  • Ventilatieroosters
  • Plaatsing chemische verankeringen

Bel ons voor een spoedklus of maak een afspraak

Heeft u met spoed betonboringen nodig in uw huis, kantoor of bedrijf? Aarzel dan niet langer en bel ons om te weten te komen of wij een mogelijkheid hebben om de klus zo snel mogelijk te klaren. Wij gaan zorgvuldig te werk en hebben speciale betonboor en betonfrees machines in gebruik die perfecte gaten en sleuven aanbrengen en weinig stof achterlaten. Heeft u werkzaamheden die u in wilt laten plannen? Maak dan een afspraak met ons om de betonboringen door te nemen die nodig zijn. U krijgt dan van ons een aanbieding die geheel vrijblijvend is.