Trapgat zagen? Kies Briljant Betonboringen

VOLG ONS ONLINE
Briljant Betonboringen
Briljant Betonboringen
14 Google recensies
F Graaf
F Graaf
2023-12-09
Fijn contact via whatsapp en snel tijd om een gat te boren voor een geveldoorvoer. Netjes gewerkt geleverd!
Raymond Driessen
Raymond Driessen
2023-08-07
Fijn bedrijf kan niet anders zeggen. Met spoed hoop blokken moeten voorzien van gaten. In een paar dagen geregeld op locatie en alles netjes opgeruimd. Goede communicatie en nette prijs
Rob Schatorjé
Rob Schatorjé
2023-02-07
Goede Prijs, Vakman . Aanpassingen gedaan voor vloerverwarming
Ad Walraven
Ad Walraven
2022-09-09
In onze Portiekwoning uit 1890 moesten we op korte termijn twee gaten laten boren in de hardstenen trap. We hebben Briljantboren een berichtje gestuurd via de website en nog geen 30 minuten later spraken we elkaar telefonisch. We kregen een heldere en duidelijke uitleg en twee dagen later hebben ze de gaten geboord. Zeer vakkundig, snel en alles heel schoon achtergelaten. ‘ n aanrader. Marieke en Ad , Arnhem
Marcel Selten
Marcel Selten
2022-04-22
Zeer leuke en hardwerkende eigenaar, werkt alles netjes af en kun je op bouwen...
R W
R W
2021-05-06
Vakkundig en vriendelijk
Michael Stekhuizen
Michael Stekhuizen
2021-02-17
Goede service en binnen een paar uur na aanvraag waren ze er al.
P v Deelen
P v Deelen
2020-09-19
Zeer goede service goed en net boorwerk geleverd rond 300mm in Thearkerk Bemmel
Paul & Mariska van Megen
Paul & Mariska van Megen
2020-09-04
Wij moesten een muur gesloopt hebben en ook een tegelvloer moest eruit. Ook sleuven voor nieuw electra moesten worden gefreesd. Dit allemaal was geen enkel probleem. Goed en professioneel gewerkt. Vooraf duidelijkheid mbt de prijs. Geen onverwachte dingen. Al het puin werd zelfs in onze eigen container gebracht.Super. Aardige gasten. Ik ga Marco zeker weer bellen voor een volgende klus.
Thomas Derks
Thomas Derks
2018-12-27
Zeer professioneel en erg netjes. Na afloop werd zelf alles schoongemaakt!

Trapgat zagen door de specialist in Gelderland

Laat een trapgat zagen door een ervaren specialist en neem contact op met Briljant Betonboringen in Gelderland. Wij zijn al jarenlang dé expert op het gebied van betonzagen, en beschikken over de juist apparatuur om zelfs met het hardste beton aan de slag te gaan. Een trapgat zagen voor bijvoorbeeld een vaste zoldertrap is voor ons dus geen probleem. Voor meer informatie over een trapgat zagen in Arnhem, Doetinchem, Duiven, Ede, Huissen, Nijmegen, Renkum, Westervoort, Zevenaar of ergens anders in Gelderland kunt u gerust contact opnemen. Wij geven graag persoonlijk advies en sturen u met plezier een vrijblijvende offerte.

Werkwijze van Briljant Betonboringen

Briljant Betonboringen gaat ook bij u graag aan de slag met een trapgat zagen. We zagen het beton zeer precies in blokken en stroken. Door het gebruik van de juiste apparatuur, jarenlange ervaring en kennis van het vak, kunnen we het trapgat heel precies zagen. Het puin dat hiermee vrijkomt wordt opgevangen in een opvangbak. Dit doen we doormiddel van onderstempelen. Wanneer we klaar zijn met het trapgat zagen, bieden we ook de mogelijkheid om het oude vlizo trapgat dicht te storten.

Betonzagen

Expert in beton zagen

Wanneer u Briljant Betonboringen inschakelt om een trapgat te zagen, kiest u voor de hulp van een ervaren specialist in betonzagen. Wij gaan namelijk al jarenlang aan de slag met verschillende werkzaamheden op het gebied van betonzagen en betonboren. Zo kunt u ons natuurlijk inschakelen om een trapgat te zagen, maar we voeren ook andere werkzaamheden uit. Wij zijn dé specialist voor nagenoeg alles wat te maken heeft met het verwerken van beton. U kunt ons altijd inzetten voor grote en kleine projecten. Ook wanneer het gaat om een spoedopdracht om een verbouwing of bouw niet te laten stagneren, bent u bij Briljant Betonboringen aan het juiste adres.

Waarom u kiest voor Briljant Betonboringen

Waarom u juist voor Briljant Betonboringen kiest wanneer u een trapgat laat zagen? Wij zetten de voordelen van onze service op een rij:

  • We maken altijd duidelijke, heldere afspraken
  • De werkplek laten we schoon achter wanneer we klaar zijn met het uitvoeren van de werkzaamheden
  • We zijn zeer flexibel inzetbaar
  • Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht om een trapgat te laten zagen
  • We hanteren zeer scherpe prijzen

Vrijblijvende offerte voor trapgat zagen

Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte om een trapgat te laten zagen door de specialisten van Briljant Betonboringen? Neem dan contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen via 06-13961147 of een mail sturen naar info@birljantbetonboringen.nl. Wij gaan graag aan de slag met het zagen van een trapgat voor uw woning of bedrijfspand in Arnhem, Doetinchem, Duiven, Ede, Huissen, Nijmegen, Renkum, Westervoort, Zevenaar of elders in Gelderland.