Betonboringen Wageningen

VOLG ONS ONLINE
Briljant Betonboringen
Briljant Betonboringen
14 Google recensies
F Graaf
F Graaf
2023-12-09
Fijn contact via whatsapp en snel tijd om een gat te boren voor een geveldoorvoer. Netjes gewerkt geleverd!
Raymond Driessen
Raymond Driessen
2023-08-07
Fijn bedrijf kan niet anders zeggen. Met spoed hoop blokken moeten voorzien van gaten. In een paar dagen geregeld op locatie en alles netjes opgeruimd. Goede communicatie en nette prijs
Rob Schatorjé
Rob Schatorjé
2023-02-07
Goede Prijs, Vakman . Aanpassingen gedaan voor vloerverwarming
Ad Walraven
Ad Walraven
2022-09-09
In onze Portiekwoning uit 1890 moesten we op korte termijn twee gaten laten boren in de hardstenen trap. We hebben Briljantboren een berichtje gestuurd via de website en nog geen 30 minuten later spraken we elkaar telefonisch. We kregen een heldere en duidelijke uitleg en twee dagen later hebben ze de gaten geboord. Zeer vakkundig, snel en alles heel schoon achtergelaten. ‘ n aanrader. Marieke en Ad , Arnhem
Marcel Selten
Marcel Selten
2022-04-22
Zeer leuke en hardwerkende eigenaar, werkt alles netjes af en kun je op bouwen...
R W
R W
2021-05-06
Vakkundig en vriendelijk
Michael Stekhuizen
Michael Stekhuizen
2021-02-17
Goede service en binnen een paar uur na aanvraag waren ze er al.
P v Deelen
P v Deelen
2020-09-19
Zeer goede service goed en net boorwerk geleverd rond 300mm in Thearkerk Bemmel
Paul & Mariska van Megen
Paul & Mariska van Megen
2020-09-04
Wij moesten een muur gesloopt hebben en ook een tegelvloer moest eruit. Ook sleuven voor nieuw electra moesten worden gefreesd. Dit allemaal was geen enkel probleem. Goed en professioneel gewerkt. Vooraf duidelijkheid mbt de prijs. Geen onverwachte dingen. Al het puin werd zelfs in onze eigen container gebracht.Super. Aardige gasten. Ik ga Marco zeker weer bellen voor een volgende klus.
Thomas Derks
Thomas Derks
2018-12-27
Zeer professioneel en erg netjes. Na afloop werd zelf alles schoongemaakt!

Betonboren en betonzagen in de regio Wageningen

Moeten er bij uw woning, uw bedrijf of uw bouwproject betonboringen in Wageningen uitgevoerd worden? Voor betonwerkzaamheden zoals betonboren en betonzagen in Wageningen kunt u betonboor bedrijf Briljant Betonboringen inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton. Om dat veilig en efficiënt te kunnen doen, voldoen zowel onze medewerkers als onze apparatuur aan alle wettelijke normen. Onze werkzaamheden met beton doen wij voor particulieren, bedrijven, overheden en aannemers. Grote opdrachten kunnen wij vooraf voor u inplannen. Maar ook voor een spoedopdracht beton boren in Wageningen kunt u altijd contact met ons opnemen. U leest hieronder meer over wat wij als betonboor bedrijf in Wageningen allemaal voor u kunnen betekenen.

AMBACHTELIJK WERK

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton. Al onze machines en medewerkers voldoen aan de wettelijke normen.

SNEL INZETBAAR

Ons team is snel inzetbaar. Al onze medewerkers zijn geschikt om verschillende werkzaamheden uit te voeren.

HEEL NEDERLAND

Omdat onze werkzaamheden specialistische kennis vereisen, worden wij gevraagd voor opdrachten door heel Nederland.

NETTE OPLEVERING

Als de werkzaamheden erop zitten zorgen we er altijd voor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten.

Betonboren met grote nauwkeurigheid

Betonboren doen wij in Wageningen met grote nauwkeurigheid. Als ervaren bedrijf weten wij maar al te goed dat vakkundige en nauwkeurige betonboringen noodzakelijk zijn voor een goed verloop van een bouwproject. Verder staat bij ons een nette werkwijze altijd voorop. U kunt er bij ons vanuit gaan dat wij bij betonboren of betonzagen in Wageningen geen stoffige werkplek achterlaten. Stof zuigen wij na gedane arbeid altijd netjes weg, zodat niemand hinder ondervindt van onze beton werkzaamheden.

/wp-content/uploads/DSC00030-2048x1536.jpg

Beton zagen in Wageningen

Als betonboor bedrijf zijn wij ook gespecialiseerd in vakkundig betonzagen. Betonzagen in Wageningen doen wij uiteraard ook met speciale apparatuur die we zelfs kunnen gebruiken voor het op maat zagen van het hardste beton. Zowel grote als kleinere betonpanelen op maat zagen, voeren wij uit voor bedrijven en particulieren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor beton zagen in Wageningen en/of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Waarom Briljant Betonboringen inschakelen in Wageningen?

Wij geven u hieronder een aantal goede redenen waarom u ons als betonboor bedrijf kunt inschakelen als het gaat om beton boren of beton zagen in Wageningen:

  • Wij maken duidelijke afspraken met onze klanten
  • Wij zijn en werken klantvriendelijk
  • Wij vragen scherpe prijzen voor beton zagen en betonboren
  • Wij laten de werkplek altijd schoon en netjes achter
  • Wij zijn flexibel inzetbaar voor spoedklussen in de regio Wageningen
  • Wij werken voor bedrijven én particulieren!

Ook spoedklussen en kleine(re) opdrachten

Betonboringen en beton zagen met spoed nodig? Geen probleem. Ook voor spoedklussen en/of kleine(re) beton opdrachten kunt u ons inschakelen. Wij helpen u bij opdrachten van diverse grootte graag als het gaat om het zagen van of boren in beton in Wageningen.

Direct contact met Briljant Betonboringen

Als betonboor bedrijf en beton zaag bedrijf kunt Briljant Betonboringen in Wageningen inschakelen bij u thuis of bij u op uw bouwlocatie. Wij verzorgen alle betonboringen en opdrachten voor betonzagen met de grootste precisie voor u uit. Ook als er spoed bij komt kijken! Bel of mail ons voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte voor beton boren of beton zagen in Wageningen. U kunt ons bellen op 06 13 96 11 47 of mailen via info@briljantbetonboringen.nl.