Uw specialist voor betonboringen

Heeft u plannen voor een verbouwing en heeft u een betonboorbedrijf in Doetinchem nodig die de gaten en sleuven in het beton kan aanbrengen? Of heeft u een nieuwbouw project waarvoor u een bedrijf nodig heeft die een betonboring of betonzagen kan verzorgen? Neem dan contact op met Briljant Betonboringen. Wij zijn de experts in Doetinchem op het gebied van betonboren en frezen. Wij werken zowel voor particulieren als ondernemingen en komen ook graag bij u langs wanneer u een kleine spoedklus heeft. Lees verder over onze werkzaamheden of neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Al jarenlang de beton expert

Beton is voor Briljant Betonboringen een materiaal dat maar weinig geheimen heeft. Wij weten al vrij snel om welk type beton het gaat wanneer wij komen kijken bij uw pand in Doetinchem. Onze medewerkers weten hoe ze om moeten gaan met onze speciale betonboren en betonzagen en laten elke werkplek netjes achter wanneer de werkzaamheden voltooid zijn.

Doetinchem

Ook voor de kleine spoedklussen

Wij komen net zo graag bij u langs in Doetinchem voor één enkel gat dat u maar niet gedaan krijgt, als voor een grotere klus. Wij zijn het betonboorbedrijf in Doetinchem die dan ook garant staat voor een snelle service wanneer u betonboringen nodig heeft die even snel gedaan moet worden. Lees hieronder wat wij allemaal nog meer kunnen aanbieden.

Toepassingen

Wij zijn dagelijks bezig met boren en zagen voor onder andere de volgende toepassingen:

  • Inbouwen elektraleidingen of wandcontactdoos
  • Verbergen van afvoer ( inbouw)
  • Verbergen leidingwerk
  • Gaten voor afzuigkappen
  • Gaten voor wasdrogers
  • Open haard gaten
  • Installatie van ventilatieroosters

Informeer naar een vrijblijvende offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Neem dan contact op met ons om een afspraak in Doetinchem te maken. Wij zijn het betonboorbedrijf die ervoor kan zorgen dat de betonboring of het betonzagen op de juiste manier zal worden verzorgd en dat de werkplek netjes blijft tijdens de werkzaamheden. Verzeker uzelf ervan dat u gaten en sleuven krijgt die exact voldoen aan de eisen die gesteld zijn door ons de klus te laten klaren. Wij zijn regelmatig in de buurt in Doetinchem en komen dan ook graag bij u langs om de werkzaamheden met u door te nemen.