Betonboringen Ede

Voor elk type beton de juiste gaten en sleuven

Bent u bezig aan een klus in uw huis in Ede en heeft u problemen om door het beton heen te komen? Of heeft u werkzaamheden in de planning staan waarvoor u en betonboorbedrijf in Ede zoekt? Neem dan contact op met Briljant Betonboringen. Wij zijn al vele jaren de specialisten op het gebied van betonzagen en betonboring. Wij hebben speciale boor en frees machines die geen enkele moeite hebben om door het hardste beton heen te dringen. Wij laten de werkplek netjes en schoon achter en u kunt erop rekenen dat de maatvoering exact zal zijn zoals u dat wenst.

AMBACHTELIJK WERK

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton. Al onze machines en medewerkers voldoen aan de wettelijke normen.

SNEL INZETBAAR

Ons team is snel inzetbaar. Al onze medewerkers zijn geschikt om verschillende werkzaamheden uit te voeren.

HEEL NEDERLAND

Omdat onze werkzaamheden specialistische kennis vereisen, worden wij gevraagd voor opdrachten door heel Nederland.

NETTE OPLEVERING

Als de werkzaamheden erop zitten zorgen we er altijd voor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten.

De vakmensen die het gat in beton kunnen boren

Boren in beton is voor velen nog steeds een probleem. Niet alleen omdat het materiaal moeilijk te doordringen is, maar ook omdat de maatvoering meestal niet goed is wanneer het werk niet op de juiste manier wordt gedaan. Briljant Betonboringen verzorgt al vele jaren betonboring in Ede met grote precisie. Onze vakmensen weten hoe ze met onze speciale boren en frezen om moeten gaan. Zij kunnen u garanderen dat de betonboringen met grote precisie zal worden uitgevoerd.

Service, precisie en netjes werken hoog in het vaandel

Wanneer u een betonboorbedrijf in Ede zoekt die service hoog in het vaandel heeft staan, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij komen net zo lief bij u langs in Ede voor een simpele spoedklus als voor grotere projecten zoals het frezen van complete leidingnetwerken in nieuwbouwwoning. Lees hieronder waar u ons voor kunt laten komen in Ede of neem contact met ons op voor meer informatie.

Duidelijke afspraken

Voordat wij beginnen met onze werkzaamheden bespreken wij met onze klanten altijd de opdracht door. Er worden duidelijke en heldere afspraken gemaakt zodat niemand achteraf voor verrassingen komt te staan. Wij werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Bij onze werkzaamheden staan klantvriendelijkheid voor ons centraal. Dit uit zich in scherpe prijzen, een flexibele inzetbaarheid en het feit dat we de werkplek altijd schoon en netjes achterlaten.

Betonboringen Ede

Wij frezen voor:

  • Inbouwen elektraleidingen of wandcontactdoos
  • Verbergen van afvoer ( inbouw)
  • Verbergen leidingwerk

Wij boren voor:

  • Gaten voor afzuigkappen
  • Gaten voor wasdrogers
  • Open haard gaten
  • Ventilatieroosters

Informeer naar een offerte zonder verplichting

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een betonboring? Neem dan contact met ons op. Wij zijn het betonboorbedrijf in Ede die ervoor kan zorgen dat het betonzagen en betonboren op een professionele manier zal worden uitgevoerd. Wij laten de werkplek netjes achter na onze werkzaamheden en wij garanderen u dat de afspraken die wij met u maken ook daadwerkelijk zullen worden nagekomen. Wij komen graag langs bij u in Ede om een aanbieding te doen met de beste prijs die mogelijk is.