Betonboringen Huissen

De professional voor betonboring

Heeft u plannen voor een verbouwing en moeten er gaten of sleuven aangebracht worden in beton? Neem dan contact op met Briljant Betonboringen. Wij zijn hèt betonboorbedrijf in Huissen die elk type beton kan doordringen met onze betonboren. Wij hebben vakmensen in dienst die perfecte betonboringen kunnen verzorgen en graag bij u langskomen in Huissen voor een spoedklus om dat éne gat te boren wat u maar niet gedaan krijgt. Wij bieden een breed pakket aan waarbij we het niet alleen laten bij een gat boren. Wij zijn ook het aangewezen betonboorbedrijf in Huissen die betonboring verzorgen voor een open haard of een ventilatiekanaal.

AMBACHTELIJK WERK

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton. Al onze machines en medewerkers voldoen aan de wettelijke normen.

SNEL INZETBAAR

Ons team is snel inzetbaar. Al onze medewerkers zijn geschikt om verschillende werkzaamheden uit te voeren.

HEEL NEDERLAND

Omdat onze werkzaamheden specialistische kennis vereisen, worden wij gevraagd voor opdrachten door heel Nederland.

NETTE OPLEVERING

Als de werkzaamheden erop zitten zorgen we er altijd voor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten.

Een bedrijf dat haar afspraken nakomt

Briljant Betonboringen komt afspraken graag na. Wanneer wij met u een afspraak maken in Huissen voor een betonboring op een bepaalde dag dan komen wij op het tijdstip dat u met ons afgesproken heeft. U wilt immers verder met de bouw of verbouwing. Onze vakmensen weten als geen ander om te gaan met onze speciale betonboren en zorgen ervoor dat de gaten en sleuven allemaal exact op de gewenste maat zijn.

Wij boren in elk type beton

Wij zijn niet voor een kleintje vervaard en schrikken niet terug voor het hardste type beton. Wanneer wij bij u langskomen in Huissen dan weten wij al vrij snel in welk type beton het gat of de sleuf gemaakt moet worden. Wij zijn ook niet te beroerd om bij u langs te komen in Huissen voor een spoedklus, zelfs niet als het maar om één enkel gat gaat. Lees hieronder wat wij allemaal aan kunnen bieden.

Betonboringen Huissen

  • Duidelijke afspraken
  • Klantvriendelijk
  • Scherpe prijzen
  • Werkplek wordt schoon achter gelaten
  • Flexibel inzetbaar
  • Werkzaam voor bedrijf en particulier
  • Verbergen van afvoer ( inbouw)
  • Verbergen leidingwerk
  • Gaten voor afzuigkappen, open haarden en was drogers
  • Inbouwen elektraleidingen of wandcontactdoos

Informeer naar onze mogelijkheden in Huissen

Bent u op zoek naar een betonboorbedrijf in Huissen die werkzaamheden kan verrichten zoals betonboren en betonzagen en die uw huis schoon houdt van stof tijdens het boren of zagen van het beton? Neem dan snel contact op met ons voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs in Huissen om u een messcherpe offerte af te geven zonder enige verplichting. Onze apparatuur zorgt ervoor dat de gaten en sleuven in het beton precies op maat zijn en dat ze voldoen aan de eisen waarvoor ze aangebracht worden.