Betonboringen Nijmegen

Gaten in het beton aangebracht door de vakman

Heeft u binnenkort werkzaamheden binnen uw bedrijf of woning in Nijmegen waarvoor betonboringen nodig zijn? Neem dan contact op met Briljant Betonboringen. Wij zijn het betonboorbedrijf in en rondom Nijmegen die met speciale apparatuur gaten in beton kan boren en sleuven aan kan brengen. Wij zijn tevens specialisten in het betonzagen. Lees verder wie wij zijn en wat wij kunnen of neem nu contact met ons op om ons in te zetten voor een spoedklus in Nijmegen.

AMBACHTELIJK WERK

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton. Al onze machines en medewerkers voldoen aan de wettelijke normen.

SNEL INZETBAAR

Ons team is snel inzetbaar. Al onze medewerkers zijn geschikt om verschillende werkzaamheden uit te voeren.

HEEL NEDERLAND

Omdat onze werkzaamheden specialistische kennis vereisen, worden wij gevraagd voor opdrachten door heel Nederland.

NETTE OPLEVERING

Als de werkzaamheden erop zitten zorgen we er altijd voor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten.

De professionals in betonboren en zagen

Briljant Betonboringen is een echte specialist in de regio van Nijmegen in het aanbrengen van gaten en sleuven in beton. Wij hebben speciale apparatuur in gebruik die het mogelijk maakt om door het hardste beton te komen. Onze vakmensen bezitten alle vaardigheden die nodig zijn om deze apparatuur te bedienen.

Alle soorten beton geboord en gezaagd

Wij kunnen vrijwel alle soorten beton aan met onze betonboren en betonzagen. Betonboringen zijn voor ons dagelijks werk waarbij we altijd uiterst zorgvuldig te werk gaan om de gaten om sneden en sleuven zo perfect mogelijk te laten zijn. U heeft bij ons ook vrijwel geen last van het stof dat vrijkomt bij de betonboring.

Betonboringen Nijmegen

Ook voor spoedklussen inzetbaar

U kunt ons inzetten voor een vooraf geplande klus in Nijmegen maar we zijn ook flexibel inzetbaar. Heeft u dus een spoedklus die meteen geklaard moet worden? Bel ons dan. Wij komen dan zo snel mogelijk naar Nijmegen om de betonboring te verzorgen. Lees hieronder wat wij verder nog meer aanbieden.

  • Duidelijke afspraken
  • Klantvriendelijk
  • Scherpe prijzen
  • Werkplek wordt schoon achter gelaten
  • Flexibel inzetbaar
  • Werkzaam voor bedrijf en particulier
  • Inbouwen elektraleidingen of wandcontactdoos
  • Verbergen van afvoer ( inbouw)
  • Verbergen leidingwerk
  • Gaten voor afzuigkappen, open haarden en was drogers

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u beton laten voorzien van gaten die precies op maat zijn? En zoekt u een betonboorbedrijf in Nijmegen die dit kan verzorgen voor de beste prijs? Neem dan contact op met ons voor een offerte. Wij zorgen ervoor dat de betonboringen perfect worden uitgevoerd en dat de werkplek netjes verzorg wordt achtergelaten. Informeer ook naar de andere mogelijkheden die wij aanbieden in de regio van Nijmegen zoals betonzagen en het frezen van beton. U kunt ons ook opbellen wanneer u met spoed werkzaamheden gedaan wilt hebben. Wij maken dan zo snel mogelijk een gaatje vrij in ons schema om het werk uit te voeren.