Betonboringen Renkum

Een expert in betonboringen

Heeft u op dit moment werkzaamheden in de planning staan waarvoor u een betonboorbedrijf in Renkum nodig heeft? Neem dan contact op met Briljant Betonboringen. Wij zijn specialisten op het gebied van betonboren en betonzagen en verzorgen zowel grote als kleine spoedklussen in Renkum. Laat uw huis of onderneming niet onder het stof verdwijnen na een betonboring, maar laat het werk door ons doen. Wij verzekeren u van gaten en sleuven die voldoen aan de eisen waarvoor ze aangebracht zijn. Lees verder over ons bedrijf of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

AMBACHTELIJK WERK

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton. Al onze machines en medewerkers voldoen aan de wettelijke normen.

SNEL INZETBAAR

Ons team is snel inzetbaar. Al onze medewerkers zijn geschikt om verschillende werkzaamheden uit te voeren.

HEEL NEDERLAND

Omdat onze werkzaamheden specialistische kennis vereisen, worden wij gevraagd voor opdrachten door heel Nederland.

NETTE OPLEVERING

Als de werkzaamheden erop zitten zorgen we er altijd voor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten.

Al jaren de beste service en hoog vakmanschap

Briljant Betonboringen heeft vakmanschap en service hoog in het vaandel staan. Wij zijn al vele jaren actief in Renkum en hebben al menig klant geholpen bij een betonboring die voor hen niet te doen was, maar voor ons een routineklus is. Wij komen ook graag bij u langs in Renkum wanneer u niet meer verder kunt met uw klus omdat u dat éne gat of die éne sleuf maar niet het beton krijgt. Wij maken dan een gaatje in ons schema en staan zo snel mogelijk bij u aan de deur in Renkum om de klus snel, goedkoop en netjes uit te voeren.

Betonboringen Renkum

Voor grote en kleine opdrachten beschikbaar

Wij kunnen als betonboorbedrijf zowel grote als kleine klussen uitvoeren. Heeft u simpele betonboringen nodig zoals het boren van een aantal gaten in een muur tijdens een verbouwing? Wij komen dan graag bij u langs in Renkum om de gaten er in te boren. Lees hieronder wat wij allemaal nog meer aan kunnen bieden. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren en tijdens onze werkzaamheden staat klantvriendelijkheid centraal. Wij maken vooraf altijd duidelijke en heldere afspraken met onze klanten. Daarnaast zijn we flexibel inzetbaar en hanteren we scherpe prijzen ten opzicht van onze concurrentie in Renkum.

Wij frezen sleuven in beton voor:

  • Inbouwen elektraleidingen of wandcontactdoos
  • Verbergen van afvoer ( inbouw)
  • Verbergen leidingwerk

Wij voeren boorwerkzaamheden uit voor:

  • Gaten voor afzuigkappen
  • Gaten voor wasdrogers
  • Open haard gaten
  • Ventilatieroosters

Neem contact op

Wilt u een geheel vrijblijvende aanbieding van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op zodat wij bij u langs kunnen komen in Renkum. Wij maken dan met alle plezier een geheel vrijblijvende offerte voor u en wij garanderen u dat wij alle afspraken zullen nakomen die wij met u maken. Laat het betonboren of betonzagen aan ons betonboorbedrijf over om er zeker van te zijn dat het werk vakkundig zal worden uitgevoerd en dat uw huis of kantoor in Renkum schoon blijft tijdens de werkzaamheden.