Betonboringen Renkum

VOLG ONS ONLINE
Briljant Betonboringen
Briljant Betonboringen
14 Google recensies
F Graaf
F Graaf
2023-12-09
Fijn contact via whatsapp en snel tijd om een gat te boren voor een geveldoorvoer. Netjes gewerkt geleverd!
Raymond Driessen
Raymond Driessen
2023-08-07
Fijn bedrijf kan niet anders zeggen. Met spoed hoop blokken moeten voorzien van gaten. In een paar dagen geregeld op locatie en alles netjes opgeruimd. Goede communicatie en nette prijs
Rob Schatorjé
Rob Schatorjé
2023-02-07
Goede Prijs, Vakman . Aanpassingen gedaan voor vloerverwarming
Ad Walraven
Ad Walraven
2022-09-09
In onze Portiekwoning uit 1890 moesten we op korte termijn twee gaten laten boren in de hardstenen trap. We hebben Briljantboren een berichtje gestuurd via de website en nog geen 30 minuten later spraken we elkaar telefonisch. We kregen een heldere en duidelijke uitleg en twee dagen later hebben ze de gaten geboord. Zeer vakkundig, snel en alles heel schoon achtergelaten. ‘ n aanrader. Marieke en Ad , Arnhem
Marcel Selten
Marcel Selten
2022-04-22
Zeer leuke en hardwerkende eigenaar, werkt alles netjes af en kun je op bouwen...
R W
R W
2021-05-06
Vakkundig en vriendelijk
Michael Stekhuizen
Michael Stekhuizen
2021-02-17
Goede service en binnen een paar uur na aanvraag waren ze er al.
P v Deelen
P v Deelen
2020-09-19
Zeer goede service goed en net boorwerk geleverd rond 300mm in Thearkerk Bemmel
Paul & Mariska van Megen
Paul & Mariska van Megen
2020-09-04
Wij moesten een muur gesloopt hebben en ook een tegelvloer moest eruit. Ook sleuven voor nieuw electra moesten worden gefreesd. Dit allemaal was geen enkel probleem. Goed en professioneel gewerkt. Vooraf duidelijkheid mbt de prijs. Geen onverwachte dingen. Al het puin werd zelfs in onze eigen container gebracht.Super. Aardige gasten. Ik ga Marco zeker weer bellen voor een volgende klus.
Thomas Derks
Thomas Derks
2018-12-27
Zeer professioneel en erg netjes. Na afloop werd zelf alles schoongemaakt!

Een expert in betonboringen

Heeft u op dit moment werkzaamheden in de planning staan waarvoor u een betonboorbedrijf in Renkum nodig heeft? Neem dan contact op met Briljant Betonboringen. Wij zijn specialisten op het gebied van betonboren en betonzagen en verzorgen zowel grote als kleine spoedklussen in Renkum. Laat uw huis of onderneming niet onder het stof verdwijnen na een betonboring, maar laat het werk door ons doen. Wij verzekeren u van gaten en sleuven die voldoen aan de eisen waarvoor ze aangebracht zijn. Lees verder over ons bedrijf of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

AMBACHTELIJK WERK

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton. Al onze machines en medewerkers voldoen aan de wettelijke normen.

SNEL INZETBAAR

Ons team is snel inzetbaar. Al onze medewerkers zijn geschikt om verschillende werkzaamheden uit te voeren.

HEEL NEDERLAND

Omdat onze werkzaamheden specialistische kennis vereisen, worden wij gevraagd voor opdrachten door heel Nederland.

NETTE OPLEVERING

Als de werkzaamheden erop zitten zorgen we er altijd voor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten.

Al jaren de beste service en hoog vakmanschap

Briljant Betonboringen heeft vakmanschap en service hoog in het vaandel staan. Wij zijn al vele jaren actief in Renkum en hebben al menig klant geholpen bij een betonboring die voor hen niet te doen was, maar voor ons een routineklus is. Wij komen ook graag bij u langs in Renkum wanneer u niet meer verder kunt met uw klus omdat u dat éne gat of die éne sleuf maar niet het beton krijgt. Wij maken dan een gaatje in ons schema en staan zo snel mogelijk bij u aan de deur in Renkum om de klus snel, goedkoop en netjes uit te voeren.

Betonboringen Renkum

Voor grote en kleine opdrachten beschikbaar

Wij kunnen als betonboorbedrijf zowel grote als kleine klussen uitvoeren. Heeft u simpele betonboringen nodig zoals het boren van een aantal gaten in een muur tijdens een verbouwing? Wij komen dan graag bij u langs in Renkum om de gaten er in te boren. Lees hieronder wat wij allemaal nog meer aan kunnen bieden. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren en tijdens onze werkzaamheden staat klantvriendelijkheid centraal. Wij maken vooraf altijd duidelijke en heldere afspraken met onze klanten. Daarnaast zijn we flexibel inzetbaar en hanteren we scherpe prijzen ten opzicht van onze concurrentie in Renkum.

Wij frezen sleuven in beton voor:

  • Inbouwen elektraleidingen of wandcontactdoos
  • Verbergen van afvoer ( inbouw)
  • Verbergen leidingwerk

Wij voeren boorwerkzaamheden uit voor:

  • Gaten voor afzuigkappen
  • Gaten voor wasdrogers
  • Open haard gaten
  • Ventilatieroosters

Neem contact op

Wilt u een geheel vrijblijvende aanbieding van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op zodat wij bij u langs kunnen komen in Renkum. Wij maken dan met alle plezier een geheel vrijblijvende offerte voor u en wij garanderen u dat wij alle afspraken zullen nakomen die wij met u maken. Laat het betonboren of betonzagen aan ons betonboorbedrijf over om er zeker van te zijn dat het werk vakkundig zal worden uitgevoerd en dat uw huis of kantoor in Renkum schoon blijft tijdens de werkzaamheden.