Betonboringen Westervoort

Betonboringen door een vakman

Heeft u betonboringen nodig en zoekt u hiervoor een betonboorbedrijf in Westervoort die deze klus vakkundig kan verzorgen? Neem dan contact op met Briljant Betonboringen. Wij werken zowel voor particulieren als ondernemingen in Westervoort en zijn altijd bereid om ook voor een kleine spoedklus de betonboren uit de gereedschapskist te halen.

AMBACHTELIJK WERK

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met beton. Al onze machines en medewerkers voldoen aan de wettelijke normen.

SNEL INZETBAAR

Ons team is snel inzetbaar. Al onze medewerkers zijn geschikt om verschillende werkzaamheden uit te voeren.

HEEL NEDERLAND

Omdat onze werkzaamheden specialistische kennis vereisen, worden wij gevraagd voor opdrachten door heel Nederland.

NETTE OPLEVERING

Als de werkzaamheden erop zitten zorgen we er altijd voor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten.

Een specialistische klus

Het lijkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Een betonboring of betonzagen vraagt om het juiste gereedschap en vakkennis om de gaten en sleuven exact op maat te laten komen. Onze vakmensen hebben die kennis en kunnen een gat tot op de kleinste maat exact boren zodat deze bruikbaar is voor de toepassing waarvoor het gat is aangebracht. Wij zijn het aangewezen betonboorbedrijf in Westervoort die graag bij u langskomt om de klus snel en vakkundig uit te voeren.

Betonboringen Westervoort

Voor grote en kleine opdrachten

U hoeft bij Briljant Betonboringen niet meteen met een grote order voor betonboring te komen. Wij komen net zo graag bij u langs in Westervoort wanneer u tijdens het klussen dat éne gat maar niet in het beton krijgt. Wij zijn flexibel, komen onze afspraken na en zorgen ervoor dat uw huis of onderneming niet onder het stof zit wanneer wij de betonboringen hebben uitgevoerd.

Afspraak is afspraak

Wij gaan altijd voor duidelijkheid naar onze klanten toe. Lees hieronder welke diensten wij allemaal aanbieden in Westervoort en schroom niet om te informeren wanneer u nog vragen heeft.

 • Duidelijke afspraken
 • Klantvriendelijk
 • Scherpe prijzen met duidelijke offertes
 • Geen stof op de werkplek wanneer het werk klaar is
 • Spoedklussen in Westervoort op afroep
 • Werkzaam voor bedrijf en particulier
 • Gaten voor afzuigkappen, wasdrogers, open haarden en ventilatie roosters
 • Plaatsing chemische verankeringen
 • Inbouwen elektraleidingen of wandcontactdozen
 • Verbergen van afvoer ( inbouw)
 • Verbergen leidingwerk

Informeer voor een messcherpe offerte

Zoekt u een betonboorbedrijf in Westervoort die perfecte gaten en sleuven kan aanbrengen in het hardste beton? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden en een messcherpe offerte. Wij zorgen ervoor dat de gaten en sleuven exact op maat zijn en dat de werkplek netjes zal worden achtergelaten. Wilt u geen huis vol met stof na een dagje betonboren of betonzagen? Laat ons die klus dan klaren met onze speciale apparatuur die geen stof achterlaat en de beste gaten boort en freest. Wij komen graag bij u langs in Westervoort om u een geheel vrijblijvende offerte af te geven.